27 янв. 2008 г., 11:04

Без теб, любов... 

  Поэзия » Любовная
537 0 3
Без теб, любов...

Пътувам ли, пътувам,
морета, градове, небе...
Но без теб, любов, не е,
ех, не е, сърце, добре...

С роза... една роза,
изпрати ме в мрака,
ех, душа... примираш как?
И сълза гореща пак...

Ароматна, червена,
усещам дъха и...
Но с болка разбирам,
далеч, далеч се намирам...

А как сърце да чака,
няма те, няма в мрака...
Пътувам, любов, ах, знам,
сърце ще тъгува там...

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??