БЕЗ ТЕБЕ
Крача самичък по улица тясна,
в мене е тъмно – не вижда се плам,
спомен забравен в главата проблясна –
спомних си тебе и светлия храм,
който издигнахме с обич голяма,
който поддържаше наште мечти,
само че него в момента го няма,
срути се мигом, щом тръгна си ти.
Срути се целият, чак до основа,
няма от него в живота следи,
в мене тъгата разстла си покрова,
в мене угаснаха всички звезди.
© Раммадан Л.К. Все права защищены
Радвам се, че ти харесва.