5.10.2018 г., 1:23 ч.  

Без тебе 

  Поезия » Любовна
282 0 2

БЕЗ ТЕБЕ

 

Крача самичък по улица тясна,

в мене е тъмно – не вижда се плам,

спомен забравен в главата проблясна –

спомних си тебе и светлия храм,

 

който издигнахме с обич голяма,

който поддържаше наште мечти,

само че него в момента го няма,

срути се мигом, щом тръгна си ти.

 

Срути се целият, чак до основа,

няма от него  в живота следи,

в мене тъгата разстла си покрова,

в мене угаснаха всички звезди.

© Раммадан Л.К. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??