8 мар. 2012 г., 19:57

Без тебе, мамо 

  Поэзия » Другая
678 0 2

БЕЗ ТЕБ, МАМО

 

Без тебе  бих била самотна.

Сама сред многото шум,

сама сред многото хора,

сама в самотата

без тебе бих била.

Без тебе бих била безсилна.

Сред многото слаби -

най-слаба,

сред ято крилати -

безкрила,

сред многото тъжни -

самата тъга

без тебе  бих била.

Без тебе бих била безлична.

Сред многото слепи -

най-сляпа,

сред многото мрачни -

най-мрачна,

сред нищожните -

нищо

без тебе бих била.

 

Харита Колева

 

© Харита Колева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??