9 февр. 2008 г., 13:51

Без топлина 

  Поэзия » Любовная
750 1 2
Без топлина...

Разхождам се по улиците сама,
без надежда в непрогледната топлина.

Без топлина...

Разхождам се в мъглите на града
и губя с в мъглите на града.

Без топлина...

Разхождам се в тишината на нощта
и задушавам се в огъня на безнадеждността.

Без неговата топлина...


Still in love:
Minna

© Марина Братанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??