Feb 9, 2008, 1:51 PM

Без топлина 

  Poetry » Love
866 1 2
Без топлина...

Разхождам се по улиците сама,
без надежда в непрогледната топлина.

Без топлина...

Разхождам се в мъглите на града
и губя с в мъглите на града.

Без топлина...

Разхождам се в тишината на нощта
и задушавам се в огъня на безнадеждността.

Без неговата топлина...


Still in love:
Minna

© Марина Братанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??