Имаш всичко! Не ти е до мен!
И те обичам! И се отегчавам!
Дали ще си щастлив без мен?
Дали обичаш ме? Ще можеш ли забрави?
За тебе бях - една случайна среща!
Любов на дребно! Нещо нетипично!
Сега не съм ти нужна, тя е с тебе!
Обича те! От мен е по-различна!
Не ме кори! Подай ръка за сбогом!
Красиво ще е нашето ''сбогуване''!
Ще бъдем чужди утре, отначало!
Щe търсим любовта... тя съществува!
Имаш всичко! С нея щастлив си!
Обичах те! Нивга недей го забравя!
Виновният страда, за да изкупи вината си!
Оставям те с нея! И щастие ви пожелавам!
© Памела Все права защищены