12.05.2009 г., 14:47 ч.

Без вина - виновен! 

  Поезия » Любовна
798 0 1

Имаш всичко! Не ти е до мен!

И те обичам! И се отегчавам!

Дали ще си щастлив без мен?

Дали обичаш ме? Ще можеш ли забрави?

За тебе бях - една случайна среща!

Любов на дребно! Нещо нетипично!

Сега не съм ти нужна, тя  е с тебе!

Обича те! От мен е по-различна!

Не ме кори! Подай ръка за сбогом!

Красиво ще е нашето ''сбогуване''!

Ще бъдем чужди утре, отначало!

Щe търсим любовта... тя съществува!

Имаш всичко! С нея щастлив си!

Обичах те! Нивга недей го забравя!

Виновният страда, за да изкупи вината си!

Оставям те с нея! И щастие ви пожелавам!

 

© Памела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??