Без заглавие.
Винаги самотни,
винаги дори,
думите през филтър -
критики, лъжи.
Добре казано,
нормално, със злоба,
продължава да изписва
лицето прокоба;
достига сърцето,
психика, душа.
Сигурен успех,
с такова търпение
на давещ хищник,
кавото и да пиша,
все е нищо.
Януари 2009
© Братан Все права защищены