2 янв. 2009 г., 22:24

(без заглавие) 

  Поэзия » Философская
797 0 1

Погледнах небето -

то беше сиво околовръст,

като нашите отношения в момента,

но в дъното бе синьо.

Да вярвам ли в синевата?

Мъглата не е вечна?

След всеки дъжд изгрява слънце!

Суши косите ти и сгрява!

 


© Величка Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??