2.01.2009 г., 22:24 ч.

(без заглавие) 

  Поезия » Философска
796 0 1

Погледнах небето -

то беше сиво околовръст,

като нашите отношения в момента,

но в дъното бе синьо.

Да вярвам ли в синевата?

Мъглата не е вечна?

След всеки дъжд изгрява слънце!

Суши косите ти и сгрява!

 


© Величка Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??