Jan 2, 2009, 10:24 PM

(без заглавие) 

  Poetry » Phylosophy
777 0 1

Погледнах небето -

то беше сиво околовръст,

като нашите отношения в момента,

но в дъното бе синьо.

Да вярвам ли в синевата?

Мъглата не е вечна?

След всеки дъжд изгрява слънце!

Суши косите ти и сгрява!

 


© Величка Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??