Не пробуждай другото ми "Аз",
че може да се влюбиш безтегловно.
Жените като мен не хвърлят прах,
в очите ти мъжествени, Любовнико!
Те просто те обичат ... на мига
и се отдават с цялата си същност.
Такава може да ти подари крила
и да си тръгне без да се обръща.
Да, от тея съм, от лошите жени,
макар привидно да не ти приличам.
Докосна ли те с обич, ще болиш,
а после цял живот ще ме обичаш!
© Сияна Георгиева Все права защищены