10 мар. 2009 г., 19:15

Безброй пъти... 

  Поэзия
793 0 0

 

Обичам те!

Безброй пъти изричаш!

Обичам те!

Безброй пъти, сякаш правиш магия...

Сякаш внушаваш ми, че ме обичаш!

Сякаш внушаваш на тебе самия!

Обичаш ме!

Само на думи!

Обичаш ме!

Само пред други!

Обичам те!

Безброй пъти тези думи изричаш!

Обичам те!

Искрен ли си, че ме обичаш?

© Сладурркатта Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??