10.03.2009 г., 19:15 ч.

Безброй пъти... 

  Поезия
702 0 0

 

Обичам те!

Безброй пъти изричаш!

Обичам те!

Безброй пъти, сякаш правиш магия...

Сякаш внушаваш ми, че ме обичаш!

Сякаш внушаваш на тебе самия!

Обичаш ме!

Само на думи!

Обичаш ме!

Само пред други!

Обичам те!

Безброй пъти тези думи изричаш!

Обичам те!

Искрен ли си, че ме обичаш?

© Сладурркатта Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??