22 дек. 2013 г., 13:37  

Безчувствена 

  Поэзия » Философская
632 0 0

Казват, че безчувствена съм била.
Иска ми се понякога да беше така.
Тогава нямаше да заспивам с мисълта,
колко нечестно отнема и дава света.

Казват, че безчувствена съм била.
Стрелят с оръжия и улучват целта.
Разрязват, разкъсват - намират душа,
но късно е вече, тя отдавна излетя.

 

© Пенка Ламбева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??