Казват, че безчувствена съм била.
Иска ми се понякога да беше така.
Тогава нямаше да заспивам с мисълта,
колко нечестно отнема и дава света.
Казват, че безчувствена съм била.
Стрелят с оръжия и улучват целта.
Разрязват, разкъсват - намират душа,
но късно е вече, тя отдавна излетя.
© Пенка Ламбева All rights reserved.