16 сент. 2008 г., 07:32

Безцветни 

  Поэзия » Другая
726 0 3

В забързаните дни вървиме черно-бели,

потънали във грижи и във суета,

прегърнали отхвърлени проблеми,

протягаме ръцете към света.

 

Загребваме живота със надежда,

а празни шепи вадим от калта,

потъваме в отворената бездна

на отчаяние и глуха самота.

 

Обличаме си цветни дрехи,

а душите, лишени от цвят,

наслаждаваме се на чужди успехи,

но сърцата ни те не тешат.

 

С яд и злоба кълнем си съдбата,

а животът е прост кръговрат,

за избледнялото вземаш палитрата,

и му връщаш желания цвят!

 

 

 

p.s. Повярвайте в себе си!

                       Всеки сам управлява живота си!

                                                         ВСИЧКО Е ПОПРАВИМО!

© Силвена Петкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??