Чувстваш ли си се бездомен у дома?
Имаш къща, богат си и какво от това имаш?
Къщата е твоя но не е дом това,
собственост имаш но къде е Тя?
Сам си, тъжен в своята самота,
къща, вила на морето и скъпа кола.
А къде е Тя, жената, имаш ли истинска жена,
с която да създадете дом и ваши деца?
Потърси я и за романтика и ти говори,
не и споменавай за къщи и скъпи коли.
Прочети и стих любовен, свещник запали,
обичай я, гали я, люби я нежно до зори!
Ако тя остане с теб, тя е Жената, ти я намери,
своят живот с теб, своите мечти тя ще спидели!
Истинските жени обичат уважение и любов нали,
не са важни, вили, къщи и скъпи луксозни коли!
Не бъдете бездомни сами в лукса си дори!
© Валентин Миленов Все права защищены