1.05.2019 г., 10:25 ч.

Бездомен 

  Поезия » Друга
339 0 1

                  Бездомен

 

Чувстваш ли си се бездомен у дома?

Имаш къща, богат си и какво от това имаш?

Къщата е твоя но не е дом това,

собственост имаш но къде е Тя?

 

Сам си, тъжен в своята самота,

къща, вила на морето и скъпа кола.

А къде е Тя, жената, имаш ли истинска жена,

с която да създадете дом и ваши деца?

 

Потърси я и за романтика  и ти  говори,

не и споменавай за къщи и скъпи коли.

Прочети и стих любовен, свещник запали,

обичай я, гали я, люби я нежно до зори!

 

Ако тя остане с теб, тя е Жената, ти я намери,

своят живот с теб, своите мечти тя ще спидели!

Истинските жени обичат уважение и любов нали,

не са важни, вили, къщи и скъпи луксозни коли!

Не бъдете бездомни сами в лукса си дори!

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??