1 июн. 2021 г., 22:18

Бездуховността 2 

  Поэзия » Другая
335 0 2

Днес, когато всичко се руши,

когато бездуховността нацията души,

когато чалга навсякъде се пее,

аз ви казвам:"Не само с хляб се живее!"

 

Животът не е само храната

за тялото, а и за душата.

Кой книги чете днес?
Всеки гледа своя интерес...

 

Като свиня е народът нещастен,

той гледа само бизнеса частен,

а интелекта си да развива -

че е нужно не разбира!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??