Тя,може само,
да те презре с невинен лик,
да те ругае нямо и.....
да изчезва в миг.
Да се кълне в любов красива,
да се прелива в образ друг.....
Пристигайки - да си отива.
Отивайки си - да е /толкоз/ тук.
.......................................................
Какво сега? = ? Не можеш - остави!
Тя ролята предишна,веч изтече.
"Доброто в теб"..."цветя"..."мечти"...
Помни!В ниво презрение си вече?
P.S.
Сетивната реалност,не е единствената форма на съществуване /обичане/.
© Димитър Георгиев Все права защищены