Aug 29, 2023, 8:25 AM

Бездумие със стил 

  Poetry » Other
207 0 0

Тя,може само,

да те презре с невинен лик,

да те ругае нямо и.....

да изчезва в миг.

Да се кълне в любов красива,

да се прелива в образ друг.....

Пристигайки - да си отива.

Отивайки си - да е /толкоз/ тук.

.......................................................

Какво сега? = ? Не можеш - остави!

Тя ролята предишна,веч изтече.

"Доброто в теб"..."цветя"..."мечти"...

Помни!В ниво презрение си вече?

P.S.

Сетивната реалност,не е единствената форма на съществуване /обичане/.

© Димитър Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??