25 окт. 2009 г., 05:54

(безглаголно) 

  Поэзия » Пейзажная
598 0 2

Светкавица, гръм, черен облак и капка,

глас, лице, сълза не солена, а сладка!

Проблясък, кинжал, кръв, болка и писък,

скърцащи панти, черен косач, ново име в черния списък!

Дървен ковчег, кръст от дрянови пръчки, скорошна пръст,

буря, торнадо, нестихваща жажда за мъст!

© Нощна Сянка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??