Отделена съм
От едната страна стоя
Или отгоре – няма значение
Отделена съм от човека
От разговорите
От събитията
За да разбера
Как човек събира сили сам
И как остава сам
И как се самовъзпитава
За да се събере отново със света
За да му даде най-доброто от себе си
Или поне това, което счита, че е най-добро.
ОТНЕМА ВРЕМЕ.
НО ПОНЕ НЯМА ГРАВИТАЦИЯ.
© Руслана Все права защищены