7.01.2011 г., 22:21 ч.

Безгравитационно 

  Поезия » Бели стихове
509 0 1

Отделена съм

 

 

 

От едната страна стоя

 

Или отгоре – няма значение

 

 

Отделена съм от човека

 

От разговорите

 

От събитията

 

 

За да разбера

 

 

Как човек събира сили сам

 

 

И как остава сам

 

 

И как се самовъзпитава

 

 

 

За да се събере отново със света

 

За да му даде най-доброто от себе си

 

 

 

Или поне това, което счита, че е най-добро.

 

 

 

ОТНЕМА ВРЕМЕ.

 

НО ПОНЕ НЯМА ГРАВИТАЦИЯ.

 

© Руслана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??