Като безименото пръстче, предпоследен
подкрепям важните на свит юмрук.
След палец, показалец-вип и вдигнат среден
поддържам постамента им напук
на името си непретенциозно, ведно
с непопулярна репутация .
И скромно препокривам неотложно звено
в нарастваща безкрай градация.
Погледнат наобратно– пръв след малкия,
издигам стройно целия си ръст.
Любовно предпочетен вместо жалкия
първосигнално скачащ среден пръст.
© Светличка Все права защищены