А може всеки да е вечно млад,
ако не участваше в пародии,
игра на маскен бал,
мелодии от "Бохемската рапсодия",
един безкраен маскарад,
след който всичките са болни.
Твориш,
създаваш,
после Ад,
ако сгрешиш със кода.
Един безкраен бал,
нещастен маскарад,
и никой все не е доволен.
Богатство,
злато,
а после глад и хлад,
със пачките си
палиш да се стоплиш,
Нещастен бал,
безкраен маскарад,
и всичките са с главни роли.
© Jivka Koleva Все права защищены