Мислено с теб
си пия кафето.
Слушам с усмивка
птичия хор.
Вместо две устни,
целувам небето,
в синьо се губи
копнежният взор.
И е красиво защото,
заедно в утрото
с теб си мълчим.
Някога, някъде,
там ще се срещнем,
няма небето
на две да делим.
© Георги Стоянов Все права защищены