Apr 28, 2020, 11:11 AM

Безкрайност за двама 

  Poetry » Love
904 5 8

Мислено с теб

си пия кафето.

Слушам с усмивка

птичия хор.

Вместо две устни,

целувам небето,

в синьо се губи

копнежният взор.

И е красиво защото,

заедно в утрото

с теб си мълчим.

Някога, някъде,

там ще се срещнем,

няма небето

на две да делим.

© Георги Стоянов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??