То няма само настояще,
нито пък само бъдеще,
няма и само минало.
"Безкрайна наощ",
"безкрайната любов",
"безкрайна скръб",
безкрайност-математика.
Безброй безкрайности,
ти виждаш перманентно.
Разбираш и си сигурен,
че всичко, в крайна сметка,
в живота е безкрайно.
Дори живота........
но ние не го знаем.
© Пепа Деличева Все права защищены