8 сент. 2011 г., 18:30

Безкръвна 

  Поэзия » Любовная
433 0 0

Кинжал се забива,

всеки ден по-дълбоко и по-дълбоко.

Тъга ме залива,

всеки ден по-голяма и по-голяма.

 

Рана зейва,

все по-зловеща и по-зловеща.

Болка се загнездва,

все по-непоносима и по-непоносима.

 

Кръв се излива,

все по-червена и по-червена.

Липса ме изтезава,

все по-обхватна и по-обхватна.

 

Сърце без кръв не бие,

и живот без любов няма.

Аз не издържам. Умирам.

Безкръвна и празна.

© Диа Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??