Кинжал се забива,
всеки ден по-дълбоко и по-дълбоко.
Тъга ме залива,
всеки ден по-голяма и по-голяма.
Рана зейва,
все по-зловеща и по-зловеща.
Болка се загнездва,
все по-непоносима и по-непоносима.
Кръв се излива,
все по-червена и по-червена.
Липса ме изтезава,
все по-обхватна и по-обхватна.
Сърце без кръв не бие,
и живот без любов няма.
Аз не издържам. Умирам.
Безкръвна и празна.
© Диа All rights reserved.