3 апр. 2013 г., 23:13

Безлунен стих 

  Поэзия » Другая
828 0 12

         Безлунен стих

 

Отеква гонг, камбани медни

пилеят птиците в нощта...

Безлунен стих към теб побегна,

тъй тиха моя самота...

 

Доливам чашите от вчера,

запалвам свещи без кибрит...

И тази нощ ще ме намериш

изкусно в пламъка прикрит.

 

08.02.2013

© Ивайло Яков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??