Apr 3, 2013, 11:13 PM

Безлунен стих 

  Poetry » Other
745 0 12

         Безлунен стих

 

Отеква гонг, камбани медни

пилеят птиците в нощта...

Безлунен стих към теб побегна,

тъй тиха моя самота...

 

Доливам чашите от вчера,

запалвам свещи без кибрит...

И тази нощ ще ме намериш

изкусно в пламъка прикрит.

 

08.02.2013

© Ивайло Яков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??