Отворила широко очи,
търсих път по-лесен... светлина,
но не открих допира на слънчевите лъчи,
нито изход... само тъмнина.
Отворих устни да изговоря слова,
които задържах дълбоко във мен,
докога ще продължава това,
изгнание, мълчание, дух сломен...
Сън-реалност... странна съдба,
вън-лоялност... заключена врата,
свят потъпкан с липса на права,
хора, забиващи кама след кама.
Под властта на мизерните пари,
незадоволени от вълчи глад,
алчност за още... ПЛАНЕТАТА НИ СЕ РУШИ,
ВИЖТЕ, САМИ ГО СЪЗДАДОХМЕ ТОЗИ АД.
© Елeна Все права защищены