23 апр. 2008 г., 15:42

Безмълвен вик 

  Поэзия » Любовная
757 0 5
Душата ми се моли да я чуеш,
защото думите ми спряха.
Очите ми те гледат скришом,
защото те по теб горяха.

Косите си разпуснах дълги,
защото те с годините растяха.
Ръцете си прибрах в юмруци,
защото много ярост насъбраха.

Нозете ми пристъпват леко,
защото птиците край мен летяха.
Ти беше много надалеко,
но спомените оцеляха.

                                                 2004 г.

© Надя Христова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??