23.04.2008 г., 15:42 ч.

Безмълвен вик 

  Поезия » Любовна
756 0 5
Душата ми се моли да я чуеш,
защото думите ми спряха.
Очите ми те гледат скришом,
защото те по теб горяха.

Косите си разпуснах дълги,
защото те с годините растяха.
Ръцете си прибрах в юмруци,
защото много ярост насъбраха.

Нозете ми пристъпват леко,
защото птиците край мен летяха.
Ти беше много надалеко,
но спомените оцеляха.

                                                 2004 г.

© Надя Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??