10 июл. 2007 г., 14:37

БЕЗМЪЛВНИ ПОСЛАНИЯ 

  Поэзия
917 0 22



С безмълвните послания от дните

среднощно ще прострелям тишината.

Безкрая ще удавя във очите

и с птиците ще пея в тъмнината.

А нищото ще бъде за мечтание,

когато уловя го с лунна мрежа.

И с викове сред звездното мълчание

от шепотната болка ще отрежа.

Усмивката си с вятър ще изтрия,

прозрачно ще се сливам със мъглата.

Сълзите си със листи ще попия,

във спомени ще скрия синевата.

И искам днес със пепел да напиша,

че, търсейки доброто... опустявам,

но всичко в мен е живо, още диша,

любов на всеки къс по къс дарявам.

Парцалена ще бъда... като кръпка,

пришита със конци от словоблудства,

но показно в очите си ще паля

огньове от лъжи... за да възкръсна.

© Кремена Стоева Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??