8 апр. 2021 г., 07:46

Безнадежден 

  Поэзия
238 1 3

От очите ти капят горещи куршуми
и ти ги събираш прилежно с ръцете.
Играеш рулетки със цел да изгубиш,
от раз да приключи гневът на сърцето.

Отвращаваш се от свойто отражение,
потънал си до гуша във лайната,
давиш се в печал и съжаление
и сам си риташ стола под краката.

Страхът от реалност попива
в разровена почва, готова за гроб.
Последни надежди излишни загиват
изцапани с гнусна болезнена пот.

Прежалил си приживе своя живот
и криеш се в сенките като подлец.
Обричаш душата за гние в хомот
да бъде затворница в труп на мъртвец.

© Бисерка Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??