5 июн. 2009 г., 21:15

Безплатни мисли 

  Поэзия
418 0 2

Безплатни мисли

 

 

 

Забравих за кратко да мисля...

Ограбваш ме тихо,

но никой не вижда...

Потапям се в океан от чувства!

 

 

Сапунено мехурче се пука...

Голям плюшен мечок,

дузина снимчици

и много спомени в една глава...

 

 

Малки неподправени усмивки...

Разтворих се в теб...

Безплатни мисли -

остана ми само една песен...

 

 

 

Но кой ли разбира,

кой ли разбира?

 

                                       Остава - Безплатни мисли =)

 

 

© Стефка Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Хубаво е да се оставиш на някой да ограби сърцето ти, но все пак не е лошо да оставиш и частица за себе си. 6 от мен
  • Усмивка за теб...Неподправена!
Предложения
: ??:??