5 нояб. 2009 г., 22:05

Безпътно устремена 

  Поэзия » Любовная
597 0 1

Безпътно, а устремено все напред вървя.
Това завой ли е от ляво,
... надясно ще продължа.
И откривам нещо ново - тебе,
а ти - о, Боже, теб до болка те познавам... 
Не е нужно да говориш, всичко вече съм разбрала.
И път ли е това? 
... Все назад ме връща...
Безпътно ли съм устремена, 
или устремена съм в своето безпътие?

© Полина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Очаквам го ! От колко дълго само..
    Благодаря ти !
Предложения
: ??:??