23 июн. 2009 г., 23:36

Безразличие 

  Поэзия » Любовная
503 0 4

В бездната на отчаянието,

където сливат се хиляди морета -

от сълзите, самотата и презрението...

там с мене плаче и небето!

 

 

В скалите разбиха се надеждите -

от теб и виното отровени!

Умряха, стенейки копнежите...

от сърцето с омраза ти прогони ги!

 

 

Благословена с името на ангел...

душата - дявола я взе.

За стотинки продаде я... на него -

на звяра... с каменно сърце!

 

 

В очите ми болка се четеше...

твоите - от безразличие сълзяха!

А душата... за последно я болеше.

Кръвта и таз любов в едно се сляха!

© Ина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??