15 дек. 2012 г., 20:42

Безразличие 

  Поэзия » Любовная
599 0 0

 Твоето сърце е камък,

не чувства, нито вижда.

 

Душата ти е празна чаша.

Така кристално необиятна!

 

Да беше Феникс, щеше да възкръснеш,

от пепелта направил крила!

 

Да бе дърво... гръм щях да ти поръчам.

Мъртвец да бе, би станал от гроба

и викнал би: "Не! Жив съм!"...

 

Но ти си тъй безразличен...

© Миглена Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??