26 июн. 2008 г., 16:07

Безследно си тръгни 

  Поэзия
626 0 10
Остави ме. Не идвай при мене.
В душата отдавна е празно.
Вътре е много студено,
по-ледно дори от омраза.
Върви си. Не искам утеха.
Аз вече си свикнах да плача.
Сърцето е стенещо ехо,
усещано само във здрача.
Тръгвай. Късно е вече.
Блянът изсъхна в очите.
Нощта е така безконечна,
светлината забравих на дните.
Адиос. Не махай за сбогом.
За миг дори не поглеждай -
че едничък поглед, за Бога,
ще ме остави да чакам

                             с надеждата...

© Валери Шуманов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??