16 мар. 2007 г., 20:06

Безсмъртен 

  Поэзия
840 0 1


Кажете ми, че вечно ще живея,
кажете ми, че аз ще бъда с вас
и че като звезда над вас ще грея.
Кажете, че не ще заглъхне моя глас!

Кажете, че духът ми няма да умре,
че в сърцата ви той ще гори,
ще ме помни светът с векове
и ще бъда безсмъртен, нали?

© Гергана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??