Безсъние
Виждам те отсреща - на монитора.
Нищо, че отдавна е изключен.
Кротичко заспал си пред компютъра.
Виждаш ми се уморен, измъчен.
Тихо станах, да не те събудя.
Нещо си написал на екрана.
Взрях се по-добре, за да го видя -
почнал си със думичката: Даниии...
© Мари Елен- Даниела Стамова Все права защищены