Sep 17, 2016, 11:45 PM

Безсъние 

  Poetry » Love
274 1 3

Безсъние

 

Виждам те отсреща - на монитора.

Нищо, че отдавна е изключен.

Кротичко заспал си пред компютъра.

Виждаш ми се уморен, измъчен.

 

Тихо станах, да не те събудя.

Нещо си написал на екрана.

Взрях се по-добре, за да го видя -

почнал си със думичката: Даниии...

© Мари Елен- Даниела Стамова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??