24 апр. 2012 г., 13:06

Безсънно 

  Поэзия
856 0 1

***


Цигареният дим в три стаи се разнесе,

а виното в кръвта ми изтрезня.

Мечтите ми се втурнаха далече,

но трудно е без близост да заспя.

 

Кафето утре рано ще изпия

и дълъг път по тъмно ще вървя.

Ще стигна, но надеждата ще скрия

в болезнената пазва на страха.

В три стаи се отглежда слънчността ми.

Но тухлени... не виждам светлина.
Как тежко се понася Любовта ми,

а ти не спираш да ме учиш да летя.

© Арлина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??