***
Цигареният дим в три стаи се разнесе,
а виното в кръвта ми изтрезня.
Мечтите ми се втурнаха далече,
но трудно е без близост да заспя.
Кафето утре рано ще изпия
и дълъг път по тъмно ще вървя.
Ще стигна, но надеждата ще скрия
в болезнената пазва на страха.
В три стаи се отглежда слънчността ми.
Но тухлени... не виждам светлина.
Как тежко се понася Любовта ми,
а ти не спираш да ме учиш да летя.
© Арлина All rights reserved.